Automaat rijbewijs

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om te lessen in een automaat auto, ook bij Cordewener zien wij er de voordelen van in. Een automaat rijles in Maastricht is net iets anders dan een handgeschakelde auto, maar zeker niet minder leuk. Bij Cordewener Scholing ben je sowieso aan het juiste adres voor het halen van je rijbewijs. Lees meer over rijlessen in onze automaat auto’s!
Prijzen

Voordelen van een automaat rijles nabij Maastricht

De belangrijkste vraag is: waarom zou je eigenlijk kiezen voor een rijschool voor automaat in Maastricht? Ten eerste is rijden in een automaat makkelijker. Dit komt eenvoudigweg doordat je geen schakelhandelingen meer hoeft uit te voeren in het verkeer. Aan de ene kant zorgt dit ervoor dat je een stuk minder spanning ervaart als je in onze lesauto stapt. We zien namelijk vaak dat leerlingen de meeste moeite hebben met schakelen en de nodige lessen nodig hebben om dit volledig onder de knie te krijgen. Uiteindelijk moet het rijlessen leuk blijven. Als je merkt (of verwacht) dat het schakelen een groot obstakel voor jou is, kun je altijd overstappen op een automaat rijles in Maastricht.

Het lessen in een automaat bespaart je dus ook de nodige tijd, waardoor het een goede optie is als je snel een rijbewijs nodig hebt voor je werk of studie. Een automaat auto is inmiddels ook geen uniek fenomeen meer. Wij verwachten zelfs dat in de toekomst steeds meer mensen voor een automaat kiezen vanwege het rijplezier. In dat opzicht heb je dus al een streepje voor, want door nu al voor automaat rijlessen te kiezen, weet je straks precies hoe je dit type auto moet besturen. Omdat je minder tijd kwijt bent aan lessen, kunnen automaat rijlessen in Maastricht ook gunstiger zijn qua kosten. Houd er echter wel rekening mee dat een automaat auto nog steeds iets duurder is dan een handgeschakelde auto.

Automaat rijlessen volgen bij Cordewener scholing

Met de komst van een nieuwe Toyota Yaris hybride automaat kunnen onze studenten ook ontspannen automaat rijden bij Cordewener. De Toyota Yaris is voor ons een investering in de toekomst. De Yaris is namelijk elektrisch en draagt zo bij aan een beter klimaat. Zo besparen we brandstof en hebben we ook oog voor het milieu.

Kies je voor Cordewener Scholing voor jouw automaat rijlessen in Maastricht, dan stel je zelf jouw leerweg samen. Je hebt namelijk als student de keuze uit verschillende pakketten met diverse aantallen automaat rijlessen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 20 lessen, waarbij ook de kosten voor het examen zijn inbegrepen, of onze pakketten van 24 of 34 lessen waarbij ook de Tussentijdse Toets inbegrepen is. Wil je meer weten over de prijs van losse rijlessen of de kosten van een herexamen als je gezakt bent voor je praktijkexamen? Bekijk de tarieven dan onder aan deze pagina.

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan met de beste prijs.

Pakket 1

20 Lessen (45 min)

Inclusief examen

Gratis intake

€1049,-

€949,-

Bestel

Pakket 2

22 Lessen (60 min)

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€1.549,-

€1.449,-

Bestel

Pakket 3

32 Lessen (60 min)

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€2.049,-

€1.949,-

Bestel

Prijzen

Losse rijles €52,50

Pakket 10 rijlessen  €515,-

Bestel

Snel je rijbewijs halen voor auto, taxi of vrachtwagen

Bij Cordewener Scholing mag je verwachten dat wij er alles aan doen om jou zo snel mogelijk laten slagen voor je rijbewijs. Wij kijken vooraf naar wat je al kunt en hoe zeker en vaardig jij bent als toekomstig autobestuurder. Hier passen we de rijlessen en onze coaching op aan. Maar je kunt niet alleen bij ons terecht voor een automaat rijles in Maastricht. Wij bieden namelijk ook lessen aan in een handgeschakelde auto en daarbij ook lessen voor het rijden met een aanhanger of vrachtwagen. Omdat jij als automobilist altijd zelfverzekerd achter het stuur moet zitten, bieden wij ook enkele opfriscursussen. De nascholing Code 95 voor vrachtwagenchauffeurs, maar ook gewone rijlessen om je rijvaardigheden als particulier te verbeteren. Als je namelijk al een tijdje niet hebt gereden of een ongeval hebt gehad, twijfel je misschien of je ooit nog wel achter het stuur zult kruipen. Geloof ons, na een paar lessen wil je niet meer anders dan de weg (on)veilig maken! De auto is nu eenmaal het makkelijkste vervoermiddel ter wereld!

Klaar voor een rijles in een automaat in Maastricht?

Ben je er klaar voor om je rijbewijs te halen? Dan zien onze instructeurs jou graag binnenkort in één van onze lesauto’s. Rijlessen nemen doe je echter niet zomaar en daarom bieden we jou ook een proefles aan voordat je écht start met lessen. Je krijgt op die manier al een idee van wat je kunt verwachten en rijd je al je eerste kilometers! Tegelijkertijd maak je kennis met jouw rijinstructeur, want een goede klik is ook belangrijk. Aan het einde nemen we het hele traject nog met je door en bespreken we welk pakket je gaat kiezen. Deze proefles is namelijk niet alleen handig voor jou, maar ook voor ons. Wij kunnen je na de proefles al een indicatie geven van het aantal rijlessen die je waarschijnlijk nodig hebt. Ook zullen we kijken of een automaat rijles in Maastricht de beste optie voor jou is. Zien we je snel?

Neem contact met ons op!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan via het onderstaand formulier contact met ons op! Wij zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen.