Aanhanger rijbewijs Limburg

Ben jij van plan in de nabije toekomst met een caravan op pad te gaan? Of ga je gebruik maken van een paardentrailer? Dan is de kans groot dat een B rijbewijs niet voldoende is, en dien je dus een aanhanger (BE) rijbewijs te bezitten. Verkeersschool Cordewener verzorgt op maat gemaakte aanhanger rijlessen in Limburg, waarbij onze experts je de kneepjes van het vak leren. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen.

Het behalen van een theorie certificaat is hierbij geen vereiste. Hierdoor kun je al binnen 1 dag de weg op met je gloednieuwe aanhanger rijbewijs in Limburg. Ben jij er klaar voor? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer informatie wanneer rijbewijs BE

Waarom je aanhanger rijbewijs halen in Limburg?

Waarom je voor ons zou moeten kiezen? Onze aanhanger rijlessen in Limburg zijn individueel gericht, verzorgt door ervaren rijinstructeurs en bovendien betaalbaar. Bovendien maakt de centrale ligging van onze rijschool ons de perfecte uitvalsbasis voor aanhanger rijlessen in Limburg.

Scherpe prijzen

Je aanhanger rijbewijs halen in Limburg kan op een betaalbare en kwalitatieve manier. Wij hanteren concurrerende tarieven en je kunt daarnaast gebruik maken van een gratis intake gesprek. Hierna weet je meteen waar je aan toe bent en van wie je de aanhanger rijlessen gaat krijgen.

Persoonlijke begeleiding

De beste en snelste manier om je aanhanger rijbewijs te halen is door middel van persoonlijke, individuele coaching. Onze ervaren rijinstructeurs passen hun maatwerk lessen aan op jouw persoonlijke leerstijl en behoeftes.

Spoedopleiding mogelijk

Het behalen van een aanhanger rijbewijs kan al binnen 1 dag! Wij verzorgen spoedopleidingen, die in overleg ook op maat kunnen worden gemaakt.

Wanneer heb ik een aanhanger (BE) rijbewijs nodig?

Wanneer de auto en de aanhanger gecombineerd een groter gewicht dan 3500 kg wegen is een rijbewijs B onvoldoende. Voor zware voertuigen en/of aanhangers is een aanhanger rijbewijs dus noodzakelijk. Onze aanhanger rijlessen Limburg maken het mogelijk dit BE-rijbewijs binnen enkele dag te behalen. Dit kan goed van pas komen wanneer je op vakantie wilt met een zware caravan of een dubbel as aanhanger wilt trekken. De precieze en huidige regelgeving over het aanhangerrijbewijs zijn opgesteld door de rijksoverheid.

Heb je al een aanhanger rijbewijs, maar ben je het vertrouwen achter het stuur verloren? Maak dan gebruik van onze opfriscursus.

Caravantraining of Opfriscursus

In één dag

Bij ons is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs in één dag te halen, je doet dus gelijk je examen.

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan met de beste prijs.

Aanbieding

20 Lessen (50 min)

Inclusief examen

Gratis intake

€999,-

€899,-

Bestel

Snel Pakket

24 Lessen (60 min)

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€1.499,-

€1.399,-

Bestel

Slim Pakket

34 Lessen (60 min)

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€1.899,-

€1.799,-

Bestel

Prijzenlijst

Praktijkexamen CBR €235,-

Tussentijdse toets CBR €235,-

Faalangst praktijkexamen toeslag €50,-

Losse rijles €49,50

10 extra lessen €480,-

Bestel

Wat houdt het aanhanger rijbewijs in?

Tijdens de BE (aanhanger) rijlessen leren onze experts je de fijne kneepjes van het vak. Zo zullen het inparkeren, het aan- en afkoppelen en het achteruit rijden met een aanhanger aan bod komen. Tevens zullen wij jou diverse controlehandelingen aanleren waardoor jouw aanhanger altijd veilig de weg op gaat.

Onze aanhanger rijlessen in Limburg zullen altijd individueel aangepast zijn aan jouw wensen. Hierdoor weet je zeker dat je goed voorbereid de weg op kunt! Voor het behalen van een aanhanger rijbewijs is een theorie-examen geen vereiste.

Snel je aanhanger rijbewijs halen in Limburg

’s Ochtends beginnen met aanhanger rijlessen in Limburg en ’s middags al je aanhanger rijbewijs halen tijdens je praktijkexamen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, niet? Met ons spoedpakket verkrijg je een aanhanger rijbewijs zo snel en betaalbaar mogelijk! Onze ervaren rijinstructeurs bereiden je tijdens een enkele dag in Limburg met intensieve aanhanger rijlessen optimaal voor op je praktijkexamen. Hierdoor behaal jij snel je aanhanger rijbewijs en kun je meteen de weg op!

Aanhanger rijlessen in Limburg van Verkeersschool Cordewener

Verkeersschool Cordewener verzorgt aanhanger rijlessen in Limburg. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een waar begrip als het gaat om aanhanger rijlessen. Door onze centrale ligging zijn wij bovendien goed bereikbaar. Hierdoor zijn wij de juiste partij voor iedereen die een aanhanger rijbewijs nodig heeft in Limburg! Ons team bestaat uit ervaren en bekwame rijinstructeurs die unieke maatwerk rijlessen garanderen. Onze rijlessen zijn ook geschikt voor zakelijke klanten.

Ben u een ondernemer en heeft u interesse in andere trainingen en cursussen over Code 95? Neem dan contact op met onze zakelijke opleidingsservice Euro Transport College.

Interesse in onze aanhanger rijlessen in Limburg? Neem dan contact op.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan via het onderstaand formulier contact met ons op! Wij zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen.