Aanhanger rijbewijs Maastricht

Ben jij van plan in de nabije toekomst met een caravan op pad te gaan? Of ga je gebruik maken van een paardentrailer? Dan is de kans groot dat een B rijbewijs niet voldoende is, en dien je dus een aanhanger (BE) rijbewijs te bezitten. Verkeersschool Cordewener verzorgt op maat gemaakte aanhanger rijlessen in en rondom Maastricht, waarbij onze experts je de kneepjes van het vak leren. Je leert onder andere inparkeren, aan- en afkoppelen en achteruit rijden. Ook wordt er aandacht besteed aan de controlehandelingen en de documenten die bij de combinatie horen. Haal op deze manier effectief jouw aanhanger rijbewijs Maastricht!

Het behalen van een theorie certificaat is hierbij geen vereiste. Hierdoor kun je al binnen 1 dag de weg op met je gloednieuwe aanhanger rijbewijs. Ben jij er klaar voor? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer informatie wanneer rijbewijs BE

Waarom je aanhanger rijbewijs halen in omgeving Maastricht?

Waarom je voor ons zou moeten kiezen? Onze aanhanger rijlessen in en rondom Maastricht zijn individueel gericht, verzorgt door ervaren rijinstructeurs en bovendien betaalbaar. Tevens maakt de centrale ligging van onze rijschool ons de perfecte uitvalsbasis voor aanhanger rijlessen nabij Margraten, Berg en Terblijt, Meerssen en Eijsden.

Scherpe prijzen

Je aanhanger rijbewijs halen in en Maastricht en omgeving kan op betaalbare en kwalitatieve wijze. Wij hanteren concurrerende tarieven en je kunt daarnaast gebruik maken van een gratis intake gesprek. Hierna weet je meteen waar je aan toe bent en van wie je de aanhanger rijlessen gaat krijgen.

Persoonlijke begeleiding

De beste en snelste manier om je aanhanger rijbewijs te halen is door middel van persoonlijke, individuele coaching. Onze ervaren rijinstructeurs passen hun maatwerk lessen aan op jouw persoonlijke leerstijl en behoeftes.

Spoedopleiding mogelijk

Het behalen van een aanhanger rijbewijs kan al binnen 1 dag! Wij verzorgen spoedopleidingen, die in overleg ook op maat kunnen worden gemaakt.

Wanneer heb ik een aanhanger (BE) rijbewijs nodig?

Wanneer de auto en de aanhanger gecombineerd een groter gewicht dan 3500 kg wegen is een rijbewijs B onvoldoende. Voor zware voertuigen en/of aanhangers is een aanhanger rijbewijs dus noodzakelijk. Onze aanhanger rijlessen in en rondom Maastricht maken het mogelijk dit BE rijbewijs binnen enkele dag te behalen. Dit kan goed van pas komen wanneer je op vakantie wilt met een zware caravan of een dubbel as aanhanger wilt trekken. De precieze en huidige regelgeving omtrent het aanhanger rijbewijs zijn opgesteld door de rijksoverheid.

Heb je al een aanhanger rijbewijs, maar ben je het vertrouwen achter het stuur verloren? Maak dan gebruik van onze opfriscursus.

Caravantraining of Opfriscursus

In één dag

Bij ons is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs in één dag te halen, je doet dus gelijk je examen.

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan met de beste prijs.

Pakket 1

20 Lessen (45 min)

Inclusief examen

Gratis intake

€1049,-

€949,-

Bestel

Pakket 2

22 Lessen (60 min)

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€1.549,-

€1.449,-

Bestel

Pakket 3

32 Lessen (60 min)

Inclusief tussentijdse toets

Inclusief examen

Gratis intake

€2.049,-

€1.949,-

Bestel

Prijzen

Losse rijles €52,50

Pakket 10 rijlessen  €515,-

Bestel

Wat houdt het aanhanger rijbewijs in?

Tijdens de BE (aanhanger) rijlessen leren onze experts je de fijne kneepjes van het vak. Zo zullen het inparkeren, het aan- en afkoppelen en het achteruit rijden met een aanhanger aan bod komen. Tevens zullen wij jou diverse controlehandelingen aanleren waardoor jouw aanhanger altijd veilig de weg op gaat.

Onze aanhanger rijlessen zullen altijd individueel aangepast zijn aan jouw wensen. Hierdoor weet je zeker dat je goed voorbereid de weg op kunt! Voor het behalen van een aanhanger rijbewijs is een theorie examen geen vereiste.

Snel je aanhanger rijbewijs halen nabij Maastricht

’s Ochtends beginnen met aanhanger rijlessen in Maastricht en omgeving en ’s middags al je aanhanger rijbewijs halen tijdens je praktijkexamen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, niet? Met ons spoedpakket verkrijg je een aanhanger rijbewijs zo snel en betaalbaar mogelijk! Onze ervaren rijinstructeurs bereiden je tijdens een enkele dag in Maastricht en omgeving met intensieve aanhanger rijlessen optimaal voor op je praktijkexamen. Hierdoor behaal jij snel je aanhanger rijbewijs en kun je meteen de weg op!

Aanhanger rijbewijs Maastricht bij Cordewener

Verkeersschool Cordewener verzorgt aanhanger rijlessen in en rondom Maastricht. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een waar begrip als het gaat om rijlessen. Door onze centrale ligging zijn wij tevens goed bereikbaar. Hierdoor zijn wij de juiste partij voor iedereen die een aanhanger rijbewijs nodig heeft in omliggende plekken zoals Margraten, Berg en Terblijt, Meerssen, Valkenburg, Bunde, Gronsveld en Eijsden! Ons team bestaat uit ervaren en bekwame rijinstructeurs die unieke maatwerk rijlessen garanderen. Onze rijlessen zijn ook geschikt voor zakelijke klanten.

Ben u een ondernemer en heeft u interesse in andere trainingen en cursussen met betrekking tot Code 95? Neem dan contact op met onze zakelijke opleidingsservice Euro Transport College.

Interesse in onze aanhanger rijlessen in en rondom Maastricht? Neem dan contact op.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan via het onderstaand formulier contact met ons op! Wij zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen.